Нема продукти во Кошничката.

За мене

HomeЗа мене

Јас сум д-р Марија

Преку глава ти е од сите консултации и посети на лекар што не ти ги даваат потребните одговори?
Заслужуваш подобро. Пациентите најчесто не се слушнати и сфатени сериозно кога станува збор за нивното здравје. Затоа мојот пристап е различен. Јас сум најголемиот застапник за моите пациенти. Поставувам прашања што не им ни паѓаат на памет на другите доктори, се со цел да ја разберам целосно личноста. Не се откажувам додека не ја откријам вистината позади твоите симптоми. Побарај ме ако си подготвен/а да добиеш вистински одговори.

ГОДИНИ ИСКУСТВО
0 +
ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ
0 +
 • Нутриционистички планови
 • Додатоци на исхрана
 • Научно докажан пристап

Индивидуален пристап

Полицистични јајници
Иритабилен колон
Подуеност
Опстипација
about box

Сертификати

Зошто мојата програма?

Нутриционистички планови

Клиничко искуство и експертиза во областа на хормонски, дигестивни и автоимуни проблеми

Индивидуален пристап

Моите програми се прилагодени на уникатните потреби на секој поединец

Три месечна програма

Ќе работам заедно со вас, со цел да постигнеме максимален успех за вашето здравје

Флексибилност

Слободен избор од преку 100 рецепти, приспособени на вашите потреби

Сеопфатна евалуација

Темелна проценка за идентификација на основните причини

Интегративен пристап

Суплементи, модификации на животниот стил и техники за управување со стресот

Our Experts

healty team 4
Adeline
Instructor
healty team 3
Alena Joh
Instructor
healty team 2
Felicity
Instructor
healty team 1
Isabella
Instructor

Закажи консултација

  Задоволни клиенти

  healty testimonial 1

  Вероника Донева

  Секоја чест за прекрасната д-р Марија. Многу добра докторка, врвен професионалец и докторка со широка душа која може да ви помогне многу за било какви проблеми.
  healty testimonial 3

  Карли Заниуг

  Словенија
  Исклучително сум задоволна од професионалноста и поддршката на д-р Марија Бојчевска-Јусеин. Ги посочи моите здравствени проблеми на лице место и ми препиша соодветна терапија која ми помогна целосно да ги излечам.

  healty team 4

  Маре Јаневска

  Браво за професионалноста на докторката достапна 24 часа, со цврст став и одговор на секој проблем. Се испадна баш како што ми беше напишано во извештајот на докторката. Благодарам докторке што постоите.