Нема продукти во Кошничката.

Општи правила и услови

HomeОпшти правила и услови

Како би ги задоволиле Вашите потреби и барања, Bekamedika ќе се залага за достапност на својата интернет страна www.bekamedika.com 24 часа во денот.

Во случај на привремена недостапност односно прекин на интернет страната поради технички или надворешни влијанија надвор од контролата на Bekamedika, не превземаме никаква одговорност и не гарантираме постојан пристап.

Сите податоци и информации објавени на интернет страната на Bekamedika се од информативен карактер и за истите Bekamedika го задржува правото за промена и менување во зависност од условите и потребите.

Како резултат на специфичноста на медиумот „интернет“, доколку поинаку не е предвидено согласно позитивните прописи во Р. Северна Македонија, Bekamedika не превзема одговорност за точноста и веродостојноста на објавените информации и документи.

Називот Bekamedika е трговски знак на Bekamedika и се забранува секаков вид на негова употреба без претходна писмена согласност од Bekamedika ги задржува сите права кои произлегуваат од трговскиот знак Bekamedika.

Превземањето на информации, податоци и слики, нивна дистрибуција, пренос или користење на линкот од интернет страната на Bekamedika е забрането. Употребата на истите е можна само за некомерцијални цели и лична употреба надвор од дозволеноста за било каква злоупотребата на податоците и опциите кои ги нуди интернет страната на Bekamedika.

Oвој сајт користи текстуални датотеки наречени „cookies“. Без нив сајтот нема да функционира правилно и многу од опциите нема да можете да ги видите. „Колачињата“ се мали текстуални датотеки кои се запишуваат во вашиот компјутер или мобилен уред при посета на некоја веб страна. Колачињата чуваат информации за вашите поставки во веб прелистувачот, како на пример: јазик, големина на фонт како и самиот факт дека веќе сте посетиле одредени страници. На тој начин при повторна посета на истата страница не мора повторно да ги поставувате. Некои од колачињата се неопходни за функционирање на страниците, а некои служат и за собирање статистички податоци.

Со помош на ваквите фајлови се следи движењето на посетителите на страната по неа, и на тој начин се собираат податоци како да се оптимизира и унапреди функционалноста на страната. Овие фајлови не се поврзуваат со ваши лични податоци.

Сите информации кои се запишуваат во колачињата, Bekamedika ќе ги користи исклучиво за потребите на web услугата или за статистички потреби и тоа на начин на кој вашата приватност нема да биде загрозена. Доколку вашите лични податоци треба да бидат запишани во колачињата, тоа ќе биде со ваша претходна согласност. Повеќе информации за тоа што се “cookies” и какви типови има можете да најдете овде