Нема продукти во Кошничката.

ЈАС ЌЕ ТЕ НАУЧАМ КАКО!

ДА ЗАПОЧНЕМЕ СЕГА

Научно докажани програми за хормонски,  дигестивни и автоимуни проблеми!

Јас сум д-р Марија

Преку глава ти е од сите консултации и посети на лекар што не ти ги даваат потребните одговори?
- Заслужуваш подобро. Пациентите најчесто не се слушнати и сфатени сериозно кога станува збор за нивното здравје. Затоа мојот пристап е различен. Јас сум најголемиот застапник за моите пациенти. Поставувам прашања што не им ни паѓаат на памет на другите доктори, сè со цел да ја разберам целосно личноста. Не се откажувам додека не ја откријам вистината, скриена зад симптомите Побарај ме ако си подготвен/а да добиеш вистински одговори.

години искуство
0 +
задоволни пациенти
0 +
 • Нутриционистички планови
 • Додатоци на исхрана
 • Научно докажан пристап

Услуги

Подготвени за започнеме? Направи го твојот соодветен избор сега!

Онлајн Курсеви наскоро

Услуги

Подготвени за започнеме? Направи го твојот соодветен избор сега!

Онлајн Курсеви наскоро

Курсеви

 • 273 Students
 • 0 Lessons
 • All levels
Unlock your content marketing potential with HubSpot Academy’s Content Marketing Certification Course. Learn how to craft appealing, share-worthy content that...
 • 28 Students
 • 0 Lessons
 • All levels
Share Mastering-da's Business Analytics Program Data Scientist Course. Propose smart, scientific business decisions with "Advance Analytics"
$80.00
 • 32 Students
 • 0 Lessons
 • All levels
The program is designed with 7 Modules with 25 lessons (30 subjects), combined with 6 activities with the Training Board,...
$30.00
 • 27 Students
 • 0 Lessons
 • All levels
The online business method is based on many years of experience from the following methods: Product launch, Niche Site, Affiliate...
$55.00
 • 10 Students
 • 0 Lessons
 • All levels
Suggest you how to choose and introduce reputable places where lecturers have purchased domain names.
 • 45 Students
 • 0 Lessons
 • All levels
Are you planning to start your own business but still haven't found a way to advertise your products?
$60.00
Полицистични јајници

Дознај повеќе за програмата за полицистични јајници со еден клик.

Хашимотов тиреоидитис

Дознај повеќе за програмата за Хашимотов тиреоидис со еден клик.

Иритабилен колон

Дознај повеќе за програмата за иритабилен колон.

Опстипација

Дознај повеќе за програмата за опстипација.

Популарни програми

Полицистични јајници

Дознај повеќе за програмата за полицистични јајници со еден клик.

Иритабилен колон

Дознај повеќе за програмата за иритабилен колон.

Хашимотов тиреоидитис

Дознај повеќе за програмата за Хашимотов тиреоидис со еден клик.

Опстипација

Дознај повеќе за програмата за опстипација.

Актуелни настани

event 4
18
Јул
Tech Career Fair focus on helping companies achieve their diversity and inclusivity initiative with more diverse non-traditional candidates

Join Our Community

Connect on Instagrams

Себороичен дерматит

admin

Корисни совети

Ова се дел од моите корисни видео совети со кои ќе добиете одговори на одредени прашања за кои можеби досега не сте знаеле.

Едукативен блог

Кивавици, насолзени очи, чешање, кашлица… Ако овие симптоми ви звучат познато, можеби сте еден од милионите луѓе во светот, коишто...
Нетолеранцијата на дадена храна не секогаш се пројавува со дигестивни проблеми. Во дадени случаи, таа може да предизвика појава на...
Липопротеинскиот холестерол со висока густина (HDL) има значајна улога во кардиоваскуларното здравје, т.е. има заштитно влијание против појавата на срцеви...
Ултра обработената храна се соочува со големо негативно медиумско внимание во последниот период. Но, дали е навистина неопходно и изводливо...

Задоволни клиенти

healty testimonial 1

Вероника Донева

Секоја чест за прекрасната д-р Марија. Многу добра докторка, врвен професионалец и докторка со широка душа која може да ви помогне многу за било какви проблеми.
healty testimonial 3

Карли Заниуг

Словенија
Исклучително сум задоволeн од професионалноста и поддршката на д-р Марија Бојчевска-Јусеин. Ги посочи моите здравствени проблеми на лице место и ми препиша соодветна терапија која ми помогна целосно да ги излечам.

healty team 4

Маре Јаневска

Браво за професионалноста на докторката достапна 24 часа, со цврст став и одговор на секој проблем.  Благодарам докторке што постоите.

Владимиров Благој

Германија
Доктор Марија прв пат дојдов кај вас 2022 г. со физички и психички проблеми. Секој ден ми обрќавте грижа, помош и внимание. Секогаш бевте спремни и позитивни да ми помогнете. Докторке личности како вас никој не може да ги замени, од душа го пишувам ова💯
brand 1 medium 1
brand 2 medium 1
brand 3 medium 1
brand 4 medium 1
brand 5 medium 1